En privat utförare av daglig verksamhet i Örebro

DAGLIG VERKSAMHET Gympa
Gympan erbjuder massor av möjligheter antingen inriktade på att träna hela kroppen eller på vissa områden, t.ex. magen, benen, bakdelen, ryggen, mm. De av oss som vill bli mindre stela gör stretching, medan andra håller sig i form med aerobics, yoga eller pilates. På Dialog DV testas och prövas det mesta av detta, men mestadels i form av dansgympa.
Du är med i din takt, tempo och förmåga.
Fokus för aktivitetsledare ligger i att tillsammans med Dig upprätthålla en trygg miljö där känsla av delaktighet och självbestämmande kommer till utryck på ett tydligt sätt.Dansgympa
Gillar du att gympa? Gillar du att dansa?
Då är Dansgympa något för dig.

Genom Dansgympa förbättras bl a din balans och uthållighet så att kroppen orkar mer i vardagen. I en kombination av dans och gympa aktiveras alla dina muskelgrupper och det krävs stor rörlighet för att hänga med i svängarna. Kropp och sinnen synkroniseras, vilket med tiden ökar den fysiska och mentala styrkan för att målen med din daglig verksamhet nås och drömmarna uppnås.Barngympa
Barngympa är för Dig som har varit med i Gympan som aktivitet ett tag, har byggt upp lite kondis, koordination och styrka och vill ta ett steg vidare i att själv pröva att lära ut gympa. 

Via Barngympa får du möjlighet till att leda i mindre pass för barn på olika förskolor. Det är ett bra sätt för dig att få en bekräftelse och kvittens på den utveckling och framsteg Du gjort på Dialog DV. Men huvudsakligen att Du på ett konkret sätt kan bidra till att förändra samhällets attityd ifråga funktionsvariation.

Du KAN och HAR en betydelsefull roll i samhället.

Post
Om
Instagram